Какво, къде и защо – съвети за Свето Кръщение?


Измина време, в което станах част от десетки Кръщения, запазих доста емоции в снимки по време на тези семейни празници, за което съм изключително благодарна на семействата, които ме избраха за техен фотограф. В следващите редове ще споделя опит и впечатления, които събрах. (more…)

Фотограф – Свето Кръщение – Пловдив

Кръщението е ритуал, който се случва един единствен път в живота на човек. Това е причина, да апелирам към всяко семейство, което организира този ритуал и семеен празник, за своето дете, да избира внимателно фотографа, който ще заснеме моменти и емоции от празника. Смело мога да заявя, че вече имам богат опит в заснемането, благодарение на десетките семейства, които ми гласуваха доверие, да създам снимки по време на кръщението, на децата им. Снимки, които ще ги радват напред във времето и ще им припомнят неповторими мигове и емоции.

(more…)

Фотограф – детски рожден ден – Пловдив

Рождените дни са шарени, весели и шумни празнични дни, предразполагащи към щуро забавление малки и големи. Обичам да снимам радостните моменти и емоции, когато празнувате рожден ден, за да имате фотографии, които да ви радват напред във времето. Бъдете сигурни, че ще създам снимки, които да пазят празничните ви усмивки в чудесни снимки.
(more…)

Кой пакет за фото заснемане на детски рожден ден, да ползвам?


Когато сте избрали да отпразнувате рожденият ден на детето ви в детски център, където е общоприето празника да бъде в рамките на два часа, но искате да ползвате пакет 1 или 2, които са за частично фото заснемане, съвсем логично идва въпроса, кога да дойде фотографката? Отговора на този въпрос зависи от това, какво искате да заснема повече, снимки със семейство и гости на празника или спонтанни моменти от забавлението на децата, освен сюблимният момент с тортата.
(more…)

Къде да отпразнуваме, детския рожден ден?


През изминалата година, бях част от десетки рожденни дни. Успях да запазя стотици моменти и емоции в снимки от празниците на малки и големи деца. Това ме провокира да направя един обзор, да споделя впечатления от местата, където се проведоха тържествата и така да спомогна, за избора ви, къде да отпразнувате рождения ден на вашето дете. (more…)

Снимки с телефон, приятел с добър фотоапарат или професионалист? Къде е разликата?

Чудили ли сте се дали за предстоящ повод да наемете професионален фотограф, да се доверите на прескъпия си мобилен телефон или да помолите за услуга приятел, който притежава добър фотоапарат? Мога да отговоря на този въпрос с едно изречение – фотографията е изкуство, фотографите рисуваме със светлина и разказваме истории с изображенията, които създаваме. Ако смятате, че едно натискане на копче е достатъчно – няма нужда да четете нататък.

(more…)