Кръщене – фотограф Пловдив.

Защо да ангажирате Photography Blagavest да фотографира вашия празник?
Защото Photography Blagavest пресъздава моменти и емоции от ритуала в разкошни фотоси. Може да разчитате на организираност и професионално отношение, така че вие да се насладите на случващото се в храма с позитивно настроение. Снимала съм десетки ритуали, наясно съм с ключовите моменти, къде и как да застана, за да направя снимките, така че да се усмихвате винаги когато ги виждате. Ритуала Свето Кръщение се случва един единствен път в живота, това го прави неповторимо събитие за всеки човек. Запазете емоцията в снимки с мен Photography Blagavest! <3 (more…)

Църкви и манастири, в които Photography Blagavest е фотографирала Свето Кръщение?

Измина време, в което станах част от десетки ритуали Свето Кръщение, запазих разкошни емоции в снимки по време на тези семейни празници, за което съм изключително благодарна на семействата, които ме избраха за техен фотограф. В следващите редове ще споделя опит и впечатления от църквите и манастирите, в които съм снимала до момента. (more…)

Детски Рожден ден – фотограф Пловдив

Защо да ангажирате Photography Blagavest да снима рожденият ден на детето ви?
Защото във всяко детство съществуват незабравими моменти, които носят най-чистата радост. Рождените дни са такива, дни пълни с весели моменти и емоции. Силно вярвам, че всяко дете заслужава да има снимки направени от човек, като мен, посветен на професията фотограф. Чистосърдечно и искренно заявявам, че ще снимам така, че да се радвате на снимки, които ще ви усмихват винаги, когато ги разглеждате. Снимала съм десетки рождени дни, този факт ми дава увереност да споделя, че знам къде и как да застана, за да направя великолепни снимки по време на празника. Запазете емоцията в снимки! <3
(more…)

Снимки с телефон, приятел с добър фотоапарат или професионалист? Къде е разликата?

Чудили ли сте се дали за предстоящ повод да наемете професионален фотограф, да се доверите на прескъпия си мобилен телефон или да помолите за услуга приятел, който притежава добър фотоапарат? Мога да отговоря на този въпрос с едно изречение – фотографията е изкуство, фотографите рисуваме със светлина и разказваме истории с изображенията, които създаваме. Ако смятате, че едно натискане на копче е достатъчно – няма нужда да четете нататък.

(more…)