Кръщене – фотограф Пловдив.

Защо да поканите Photography Blagavest за фотограф на кръщенето, на вашето дете?

Основателна причина за това е богатия опит, който натрупах в изминалите години, като фотограф за кръщене. Фотографирала съм десетки ритуали, това ми дава увереност, както и яснота за ключовите моменти от ритуала. Наясно съм, къде и как да застана, за да уловя случващото се в храма в красиви фото спомени. Е… все още се намира по някой отец, който успява да ме изненада с подхода си, но въпреки това отново успявам да създам снимки със смисъл и стойност.
Бъдете сигурни, че давам най-доброто от себе си във всеки един момент по време на ритуала свето кръщение, за да създам снимки категорично отличаващи се от случайно щракнати моменти с телефон. Гласувайте ми доверие, да бъда ваш фотограф, за да се насладите на обстановката и ритуала в храма с позитивно настроение. Разчитайте на организираност и професионално отношение.
Ритуала Свето Кръщение се случва един единствен път в живота на всяко дете, това го прави неповторимо празнично събитие. Запазете емоцията в снимки с мен Photography Blagavest! <3 (more…)

Детски Рожден ден – фотограф Пловдив

Защо да поканите Photography Blagavest за фотограф, на рожденият ден, на детето ви?
Защото във всяко детство съществуват незабравими моменти, които носят най-чистата радост. Рождените дни са такива, празник пълен с весели моменти и емоции. Силно вярвам, че всяко дете заслужава да има снимки направени от човек, като мен, посветен на професията фотограф. Чистосърдечно и искренно заявявам, че ще снимам така, че да се радвате на прекрасни фотоспомени. Снимала съм десетки рождени дни, този факт ми дава увереност да споделя, че знам къде и как да застана, за да направя най-хубавите снимки по време на празника. Запазете емоцията в снимки с мен Photography Blagavest! <3
(more…)

Продуктов фотограф за онлайн магазин

Хубавите и качествени продуктови снимки имат силата да продават, заявявам това най-смело, отговорно и от опит. До момента в практиката си няколко пъти са ме търсили за продуктова фотография с думите „Наши познати ни дадоха вашият телефон. Продаваме онлайн обувки, чанти и други дребни аксесоари. Купихме си фотоапарат и осветление, но снимките не се получават така, както искаме. Може ли, да ни помогнете?“
Усмихвам се и си мисля, че не може, всеки от всичко да разбира. В тази връзка, ако и вие сте човек, който продава онлайн, обаче нямате никаква представа от термини, като – цветна температура, фокусна дължина, скорост на затвора, бленда и други, то не е ѝ необходимо. Оставете разбирането на тези термини, да бъде моя работа. А вие, може да се съсредоточите върху други важни задачи, за да имате успешни продажби.

(more…)

Коледна фотосесия от Photography Blagavest, в твоя дом.

Домът е мястото, на което се чувстваме сигурни. Символ е на уют, спокойствие, любов и защита. Коледа е, за да обичаме, за да е светло в душите ни, за да се усмихваме просто ей така. Коледа е шарени светлинки, топли прегръдки и обич. Свято чувство, бликащо от дъното на душите ни. Усмивка, която не можеш да свалиш и за миг от лицето си. Радост по детски.
(more…)

Коя църква или манастир, да изберете за Кръщене?

Измина време, в което станах част от десетки ритуали Свето Кръщение. Запазих безброй емоции в снимки. Благодарна съм на семействата, които ме избират за техен фотограф. В следващите редове ще споделя впечатления от църквите и манастирите, в които съм снимала до момента. Ще се радвам, да са ви полезни при избора, в коя църква да кръстите детето си.  (more…)

Снимки с телефон, приятел с добър фотоапарат или професионалист? Къде е разликата?

Чудили ли сте се дали за предстоящ повод да наемете професионален фотограф, да се доверите на прескъпия си мобилен телефон или да помолите за услуга приятел, който притежава добър фотоапарат? Мога да отговоря на този въпрос с едно изречение – фотографията е изкуство, фотографите рисуваме със светлина и разказваме истории с изображенията, които създаваме. Ако смятате, че едно натискане на копче е достатъчно – няма нужда да четете нататък.

(more…)