Запознай се с мен

Здравей! Казвам се Благовеста Симеонова, живея и работя в Пловдив. Ако ме попиташ, защо избрах да бъда фотограф на свободна практика, ще ти отговоря ето така.
Защото, да пресъздавам и създавам снимки с емоциите от важни за теб и близките ти събития, е магичен момент за мен. Това ме кара да се чувствам жива, енергична и въодушивена. Избрах фотографията за моя професия, поради още няколко факта. Един от тях е, че нося любовта към фотографското изкуство по наследство. Имам спомени, че майка ми е искала да бъде фотограф. Нейният брат, мой вуйчо, беше фотограф любител, имаше фотографска лаборатория и някои от детските ми снимки са негово дело. Първата стипендия, която получих в училище, похарчих купувайки си фотоапарат.  Пътя ми на развитие и себеусъвършенстване ме отведе до гр. София, където в НАТФИЗ, завърших едногодишна професионална школа по фотография. Благодарение на преподавателите, любовта към фотографията е още по силна, към този момент. А, благодарение на хора, като теб, които застават пред обектива ми, които споделят емоциите от празнични дни или искат да превърнат един обикновен ден в щуро забавление, като изберът да направим приказни снимки, удовлетворението ми от избора да бъда фотограф е още по-голямо. Бъдете сигурни, че давам най-доброто от себе си всеки ден, в който имам за задача, да запазя емоциите ви в снимки.

 Моето послание

„Всеки ден е шанс да покажеш най – добрата версия на себе си и да споделиш своите дарби със Света.“

Най-важното е да обичаш това, което правиш! Да си позитивен, да си търпелив и да вярваш! Така неусетно създаваш своето име, влагайки цялата си душа в това, което правиш.

Партньори