Кой пакет за фото заснемане на детски рожден ден, да ползвам?


Когато сте избрали да отпразнувате рожденият ден на детето ви в детски център, където е общоприето празника да бъде в рамките на два часа, но искате да ползвате пакет 1 или 2, които са за частично фото заснемане, съвсем логично идва въпроса, кога да дойде фотографката? Отговора на този въпрос зависи от това, какво искате да заснема повече, снимки със семейство и гости на празника или спонтанни моменти от забавлението на децата, освен сюблимният момент с тортата.

Избирайки пакет 1 със снимачно време 30 минути, идването ми в детския център е малко след началото на втория час от вашия празник. Тоест, ако рождения ден е от 10:00 до 12:00, пристигам в детския център малко след 11:00 за няколко тест кадъра и проверка на настройките за заснемане, след което преминавам към същинското заснемане на празника ви. Имало е случаи, в които идвам в началния час на празника, за да заснема снимки със семейството и гостите при тяхното пристигане, след което се вади тортата само за снимки и се прибира до момента, когато ще си я хапнете с кеф. А, когато изберете пакет 4, който е със снимачно време от два часа, заснемането е цялостно или комбинирано със семейна фотосесия преди началото на празненството.

Когато сте избрали да отпразнувате рожденият ден на детето ви в ресторант със или без аниматор и условията на пакет 1, 2 или 3 ви удовлетворяват напълно, идването ми за снимки обикновено е половин или един час след началото на празненството. Идеята е всички гости да са пристигнали, за да може, когато дойда да направим снимки с тях, след което да заснема спонтанни моменти от забалението на децата и момента с тортата. Пакет 4 се избира от семейства, които са поръчали сладка маса и специална украса, както и аниматор за децата. А, някои семейства предпочитат да им направя кратка семейна фотосесия преди началото на празненството, а следващият час е посветен на снимки с гостите, моменти от забавлението на децата и тортата.

В практиката ми имам случаи, когато снимам рождени дни отпразнувани в домашна обстановка или на открити места, като барбекютата в парк Лалута. В тези случаи основно избора на родителите е бил между пакет 3 или пакет 4.

Ще се радвам, да бъда фотограф на рождения ден на вашето дете, за да пресъздам в снимки моменти и емоции от празника ви. За актуални цени, свободни дати и часове, свържете се с мен чрез посочените контакти тук или позвънете на 0896 31 65 69 – Благовеста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*