Детски Рожден ден – фотограф Пловдив

Защо да поканите Photography Blagavest за фотограф, на рожденият ден, на детето ви?
Защото във всяко детство съществуват незабравими моменти, които носят най-чистата радост. Рождените дни са такива, празник пълен с весели моменти и емоции. Силно вярвам, че всяко дете заслужава да има снимки направени от човек, като мен, посветен на професията фотограф. Чистосърдечно и искренно заявявам, че ще снимам така, че да се радвате на прекрасни фотоспомени. Снимала съм десетки рождени дни, този факт ми дава увереност да споделя, че знам къде и как да застана, за да направя най-хубавите снимки по време на празника. Запазете емоцията в снимки с мен Photography Blagavest! <3
Основните моменти, които се заснемат на детски рожден ден са:
📷 заснемане на празничният момент с тортата в ресторант, детски център, детска градина или уютна домашна обстановка;
📷 заснемане на снимки със семейство и гости на празника, които споделят този ден с вас;
📷 заснемане на спонтанни моменти от празника;
📷 заснемане на детайли от празничната обстановка, ако има такива;
Кога да се снимаме с гостите?
Гостите са хората, които с присъствието си засвидетелстват уважението си към вас. Едната възможност за снимки е при пристигането и посрещането на вашите гости, да се уловят малко спонтанни моменти, след което да позирате за официална снимка. Другата възможност за снимки с гостите е, когато пристигнат и се настанят да позират с вас на подходящо място или на специално украсен кът за целта (сладка маса).

Каква е цената за фото заснемане на Детски Рожден Ден?
Всички цени са в български лева и са крайни по смисъла на чл. 113 ал. 9 от ЗДДС.
Пакет 1 – 50 лева
Частично заснемане на рождения ден в рамките на 30 минути;
Най-често се възползват семейства, които държат да имат професионални снимки от момента с тортата и няколко семейни кадъра.
Пакет 2 – 80 лева
Частично заснемане на рождения ден в рамките на 60 минути;
Най-често се възползват семейства, които държат да имат професионални снимки от момента с тортата и кратка фотосесия със семейство и гости.
Пакет 3 – 120 лева
Заснемане на рождения ден в рамките на 90 минути;
Най-често се възползват семейства, които държат да имат професионални снимки от момента с тортата, кратка фотосесия със семейство и гости, както и спонтанно уловени моменти.
Пакет 4 – 160 лева
Заснемане на рождения ден в рамките на 120 минути;
Най-често се възползват семейства, които държат да имат професионални снимки от момента с тортата, фотосесия със семейство и гости, индивидуални снимки на детето и спонтанно уловени моменти.
Само детски рождени дни ли снима Photography Blagavest?
Photography Blagavest снима рождени дни и на по-големи хора, най-често юбилеи. Всички ценови пакети изброени по-горе са приложими за заснемане на юбилеи, като най-често използвания е този за един час или час и половина. Абсолютно всички юбилеи, на които съм била фотограф до сега, фотосесията е била подарък за празнуващия рожденик от близки.
Кога ще са готови снимките?
Всички снимки преминават специална обработка за подобряване на контраста и цветовете, както и допълнителни корекции при нужда от такива. Това отнема различно технологично време от няколко часа до 2-3 дни в зависимост от пакета, който сте избрали. За предаването на всички снимки срока е до 30 дни след заснемането им според натовареността на графика ми. Знам, как нетърпеливо очаквате всички снимки, затова до 5 дни след заснемането се страя да ви предам до 20 кадъра за радост на сетивата.
Капаро и заплащане.
За запазване на конкретна дата и час се заплаща капаро в размер до 30 лева за пакет 2, 3 или 4 от крайната цена. След което, не приемам други заявки за същия ден и час, когато ще се случи вашият празник. При промяна от ваша страна на датата или часа, ще направя всичко възможно да ви снимам, но ако не мога или пък събитието се отмени напълно, внесеното капаро се задържа от мен с цел компенсация. Доплащането на цялата сума се заплаща в брой в деня на събитието или по банков път ден преди събитието.
Транспортни разходи.
За събития, които са в рамките на град Пловдив, транспортни разходи не се начисляват. Когато събитието е извън пределите на град Пловдив се доплаща към крайната цена 0,30 лв/км., изчислявайки разстоянието чрез Google Maps. В случай, че вие ми осигурите транспорт тези разходи отпадат.
Публикуване и поверителност на снимките.
Като автор на снимките запазвам правото си, да публикувам част от снимките в портфолиото ми, което може да разгледате от този линк. Целта на публикуването е популяризиране на фотографските ми умения. Семейства, които желаят да запазя конфиденциалност на снимките, доплащат 50% над сумата, като компенсация.
☎️ Обадете се на 0896 31 65 69, за да запазите дата и час, още сега… или пишете съобщение, чрез формата за контакт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*