Къде да отпразнуваме, детския рожден ден?


През изминалата година, бях част от десетки рожденни дни. Успях да запазя стотици моменти и емоции в снимки от празниците на малки и големи деца. Това ме провокира да направя един обзор, да споделя впечатления от местата, където се проведоха тържествата и така да спомогна, за избора ви, къде да отпразнувате рождения ден на вашето дете.
Детски център – най-често посещавах тези, които са в кв. Тракия (Тон Бонбон, Немо, Хепи Ленд – Аркадия). Няколко рожденни дни ме отведоха в ДЦ “Дисни” и Тон Бонбон – Рива Център. Общоприето е провеждането на рожден ден в детски център, да бъде в рамките на два часа. В това време децата се забавляват с наличните в центъра играчки и съоръжения, имало е случаи, когато аниматор рисува по лицата на децата или ги забавлява по друг начин. Най-предпочитания пакет за фотозаснемане на рожден ден в детски център, бе пакет 2, пакет 3 също бе избиран, но и комбиниран със семейна фотосесия в близост до детския център, през топлите месеци на годината.


Ресторант – най-често работата ми на фотограф ме отвеждаше в ресторанти Южен Полъх. Някои рожденни дни се случиха в Avocado bar & dinner, други в ресторант Рандеву Кичук Париж, Сентрал парк на Младежки хълм и други. На тези места, няма ограничение във времето. Често имаше аниматор, който забавляваше децата с различни игри или рисуваше по лицата им. В някои ресторанти, бяха изградени декори със сладки маси, където се случваха по-голяма част от снимките. Често родителите избираха пакет 1 или 2, които са за частично фотозаснемане на празника.

Домашна обстановка – Този избор бе правен от семейства, които живеят в къща, празника се провеждаше в дворното пространство или в стая от къщата. При този вариант, имах удовослтвието да снимам отново на специално изграден декор с прилежаща към него сладка маса. На някои от празниците имаше аниматор, който се грижеше децата да се веселят, за да бъде празника щуро забавление. При така проведени рожденни дни, се избираше някой от трите пакета, които предлагам, за фотозаснемане на рожденни дни.
Някои от рожденните дни, които снимах, бяха проведени на беседките до барбекютата в парк Лаута, а други в Конна база, намираща се в близост до Пловдив. От този линк, можете да разгледате повече снимки, след което ще се радвам да направите запитване през формата, за контакт, за да изпратя описание на пакетите за фотозаснемане.

Наред с информацията по-горе за места, където може да отпразнувате рождения ден, публикувам няколко места, от които може да поръчате тортата за празника или да поръчате украса. Тортите на Милена, кликнете на името и разгледайте сладките творение от нея. Слънчевата Пекарна е място, от което може да поръчате сладко изкушение направено с натурални продукти и много любов. Сладкарница Стената, едно място с трации в изработването на торти.
Украса за празника, разгледайте предложенията от  Vanilla P DecorationELEA DECOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*