Моите услуги и цени

Детски рожден ден, Юбилей – фотограф Пловдив

Пакет 1, 30 минути – 47 лева; Фотозаснемане на момента с тортата и кратка фотосесия със семейство и гости на празника.
Пакет 2, 60 минути – 75 лева; Фотозаснемане на момента с тортата и кратка фотосесия със семейство и гости на празника, моменти от забавлението на децата.
Пакет 3, 90 минути – 110 лева; Фотозаснемане на момента с тортата и фотосесия със семейство и гости на празника, моменти от забавлението на децата.
Пакет 4, 120 минути – 140 лева; Фотозаснемане на момента с тортата и фотосесия със семейство и гости на празника, моменти от забавлението на децата.

Вземи оферта, за рожден ден.


Свето Кръщение – фотограф Пловдив

Пакет 1, 120 лева; Фотозаснемане на ритуала в църквата, няколко снимки със семейство и гости на празника.
Пакет 2, 170 лева; Фотозаснемане на ритуала в църквата, кратка фотосесия със семейство и гости на празника.
Пакет 3, 230 лева; Фотозаснемане на ритуала в църквата, кратка фотосесия със семейство и гости на празника, моменти от ресторанта.
Пакет 4, 350 лева; Фотозаснемане на ритуала в църквата, фотосесия със семейство и гости на празника, моменти от ресторанта.

Вземи оферта, за кръщене.


Абитуриентски бал, Абсолвентски бал – фотограф Пловдив

Пакет 1, 60 минути – 120 лева; Фотозаснемане на индивидуална артистична фотосесия.
Пакет 2, 90 минути – 180 лева; Фотозаснемане на индивидуална артистична фотосесия, кратка фотосесия със семейство и гости на празника.
Пакет 3, 120 минути – 250 лева; Фотозаснемане на индивидуална артистична фотосесия, кратка фотосесия със семейство и гости на празника, моменти от ресторанта.
Пакет 4, 180 минути – 390 лева; Фотозаснемане на индивидуална артистична фотосесия, фотосесия със семейство и гости на празника, моменти от ресторанта, моменти от изпращането до хотела.

Вземи оферта, за абитуриенстки бал.


Граждански брак, Сватбен ден – фотограф Пловдив

Пакет 1, 2 часа – 250 лева; Фотозаснемане на ритуала по граждански брак и артистична фотосесия на младоженците.
Пакет 2, 4 часа – 490 лева; Фотозаснемане на ритуала по граждански брак / църковен брак и артистична фотосесия на младоженците, кратка фотосесия с гостите на празника.
Пакет 3, 8 часа – 950 лева; Фотозаснемане на ритуала по граждански брак, църковен брак и артистична фотосесия на младоженците, фотосесия с гостите на празника, ритуали в ресторанта.
Пакет 4, 11 часа – 1500 лева; Фотозаснемане на ритуала по граждански брак, църковен брак и артистична фотосесия на младоженците, фотосесия с гостите на празника, ритуали и моменти в ресторанта, подготовка на булка и младоженец. Сватбения ден се заснема от двама фотографа.

Вземи оферта, за сватбен ден.