Защо да ползвам услугите на фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден?

Фотозаснемане на детски рожден ден в Пловдив.
Във всяко детство съществуват незабравими моменти, които носят най-чиста радост. Рождените дни са такива, празници пълни с весели моменти и емоции. Вярвам, че този празник случващ се веднъж годишно е идеален повод да ползвате услугите на Photography Blagavest за фотозаснемане на детски рожден ден в Пловдив, за да създадем заедно красиви семейни фото спомени. Уверете се сами в това, като разгледате галерия Рожден ден или примерните снимки по-долу.

Защо да поканите Photography Blagavest за фотозаснемане на детския рожден ден на вашето дете?

Снимала съм десетки рождени дни от скромно украсени и отпразнувани в тесен семеен кръг до богато декорирани и отпразнувани в голяма и весела компания с аниматор, който да забавлява децата с разнообразни детски игри. Това ми дава увереност да споделя, че знам как да уловя случващото се във великолепни снимки от празника на вашето детенце. Запазете емоцията в снимки с мен Photography Blagavest! <3
Как преминава фотозаснемане на детски рожден ден в Пловдив?
Рожденните дни се празнуват по най-разнообразни начини, това е причина да няма точно установен ред на фото заснемане. Това е предпоставка да предлагам 4 различни варианта за заснемане на рожденни дни. Основните моменти по време на празника са няколко:
📷 Заснемане на празничният момент с тортата;
Ако сте избрали вариант за частично фотозаснемане е нужно предварително да уточним час, в който да дойда и да осъществим кратка фотосесия с празничната торта.
📷 Заснемане на снимки с гости на празника;
В зависимост от варианта на фотозаснемане, който сте си избрали то тези снимки могат да се случат още в началото при пристигането на гостите ви. А, мога да се случат и след празничния момент с тортата, ако сте избрали вариант за частично фотозаснемане на празника.
📷 Заснемане на спонтанни моменти от празника;
Най-често между по-важните моменти от празника има пролуки от време, в които успявам да уловя спонтанни моменти от различни ситуации. 
📷 Заснемане на моменти от забавлението на децата;
В зависимост от това, какъв вариант на заснемане сте избрали и дали сте поканили аниматор или сте подготвили весели изненади за децата, неизменно се старая да уловя моменти от забавлението по време на празника.  
📷 Заснемане на детайли от празничната обстановка;

Отново в зависимост от варианта на заснемане, както и от това дали сте поръчали специална декорация за празника то още в началото или при удобен момент снимам детайли от празничната обстановка.
Каква е цената за фото заснемане на Детски Рожден Ден / Юбилеен рожден ден?
Цените на всички варианти за фотозаснемане на рожден ден са формирани в съвкупност от време за снимане, време за подбор и обработка на снимките, процент административни разходи за дейността, както и процент включващ подновяване на амортизирана техника (фотоапарат, обективи, светкавици, компютър и монитор). Всички цени са в български лева и са крайни по смисъла на чл. 113 ал. 9 от ЗДДС.

Направете най-добрия избор!
Вариант 1 – 78 лева
Частично заснемане на рождения ден в рамките на 30-40 минути; Идеален за семейства, които празнуват в тесен семеен кръг. Заснема се момента с тортата и кратка семейна фотосесия. Подарък 10 броя разпечатани снимки в размер 10х15 см.
Вариант 2 – 130 лева
Частично заснемане на рождения ден в рамките на 60 минути; Идеален за семейства, които празнуват в тесен семеен и приятелски кръг. Заснема се момента с тортата, кратка фотосесия със семесйтво и гости, моменти от забавлението на децата. Подарък 20 броя разпечатани снимки в размер 10х15 см.
Вариант 3 – 180 лева
Заснемане на рождения ден в рамките на 90 минути; Най-подходящ за семейства, които празнуват в детски център с аниматор. Заснемат се моменти от забавлението на децата, момента с тортата, фотосесия със семейство и гости. Подарък 30 броя разпечатани снимки в размер 10х15 см.
Вариант 4 – 230 лева
Заснемане на рождения ден в рамките на 120 минути; Най-подходящ за семейства, които празнуват в детски център, ресторант или друго пространство с аниматор. Заснемат се моменти от забавлението на децата, момента с тортата, фотосесия със семейство и гости. Подарък 35 броя разпечатани снимки в размер 10х15 см.
Само детски рождени дни ли снима Photography Blagavest?
Photography Blagavest снима рождени дни и на по-големи хора, най-често юбилеи. Всички ценови пакети изброени по-горе са приложими за заснемане на юбилеи, като най-често използвания е този за един час или час и половина. Абсолютно всички юбилеи, на които съм била фотограф до сега, фотосесията е била подарък за празнуващия рожденик от близки.
Капаро и заплащане.
За да резервирате конкретна дата и час за фото заснемане на рожден ден се заплаща капаро в размер от 30 до 50 лева от крайната цена. След което, не приемам други заявки за същия ден и час, когато ще се случи вашият празник. При промяна от ваша страна на датата или часа, ще направя всичко възможно а ви снимам, но ако не мога или пък събитието се отмени напълно, внесеното капаро се задържа от мен с цел компенсация. Доплащането на цялата сума се заплаща в брой в деня на събитието или по банков път ден преди събитието.

Кога ще са готови снимките?
Всички снимки преминават специална обработка за подобряване на контраст, цветове и допълнителни корекции при необходимост от такива. Това, че виждате изображение на дисплея на фотоапарата, далеч не означава, че снимката е готова.
Това отнема различно технологично време от 1-2 дни до над 5 в зависимост от варианта, който сте избрали. За предаването на всички снимки срока е до 30 дни след заснемането на празника ви, според натовареността на графика ми. Знам, че нетърпеливо ще очаквате снимките, затова до 5 дни след заснемане на празника ви ще се постарая да ви изпратя до 10 кадъра за радост на сетивата.

Транспортни разходи.
За събития, които са в рамките на град Пловдив, транспортни разходи не се начисляват. Когато събитието е извън пределите на град Пловдив се доплаща към крайната цена 0,50 лв/км., изчислявайки разстоянието чрез Google Maps. В случай, че вие ми осигурите транспорт тези разходи отпадат.

Публикуване и поверителност на снимките.
Като автор на снимките запазвам правото си, да публикувам малка част от тях, до 20-на кадъра в портфолиото ми, което може да разгледате от този линк. Целта на публикуването е популяризиране на фотографските ми услуги и умения. Семейства, които желаят да запазя 100% конфиденциалност на снимките, заплащат 100% над сумата, като компенсация.
☎️ Заявете дата и час за фото заснемане на рожден ден, като позвъните на 0896 31 65 69 – Благовеста или ми пишете съобщение, чрез формата за връзка с мен.