Свето кръщение - Photography Blagavest

Свето кръщение

Търсите фотограф за кръщене в Пловдив?! На правилното място сте. 🙂 Галерията съдържа снимки от ритуали, които съм снимала през 2022-ра година. А, ако сте любопитни, как протича един ритуал Свето Кръщение, моля последвайте този линк. При положение, че все още не сте избрали църква в Пловдив за ритуала, то моля разгледайте всички църкви, в които съм снимала до момента от този линк.
В момента на Светото Кръщение небето се отваря. Бог идва сред всички нас и благославя кръщелника да тръгне по светлия път, изпълнен с християнски ценности и добро. Празникът е специален, а вълнението винаги е огромно. Ритуала е неповторим празник в живота на всяко дете и вярвам, че заслужава моменти и емоции от него, да бъдат запазени в снимки от фотограф за кръщене в Пловдив, като Photography Blagavest.
За да продължите да усещате атмосферата от тайнството в този ден, запазете емоцията в снимки с мен Photography Blagavest! Разгледайте кратки описания на вариантите за фотозаснемане на кръщене от този линк. Относно свободни дати, моля свържете се с мен, през формата за контакт или позвънете на 0896 31 65 69 – Благовеста.
Ps.: Цъкнете на една от снимките, за да ги разгледате в по-голям размер.