Запознай се с мен

Здравей! 🙂 Приятно ми е да те посрещна в моето уютно онлайн пространство, аз съм Благовеста Симеонова, живея и работя, като фотограф на свободна практика в Пловдив. Любопитно ли ти е защо избрах тази професия? Сега ще ти разкажа.

През 2009-та година започнах работа, като графичен дизайнер в рекламният отдел на голям строителен магазин. Там за първи път ми се наложи да създавам снимки, така че да разбирам, какво точно правя. Така пътя ми на развитие и реализация ме отведе до гр.София, където в НАТФИЗ, завърших едногодишна професионална школа по фотография. Благодарение на преподавателите ми там се влюбих в фотографията, в резултат на това я избрах за моя професия. Близо седем години съвместявах фотографските занимания с работа в офис, като quality assurance в областа на предпечата. Нещото, което ме провокира да взема крайно решение, да се занимавам само с фотография беше, че се наложи да взема един месец болничен. Съобщавайки тази новина на тогавашния ми шеф, първият му въпрос към мен беше „Какво правим с работата?“. Това беше капката, която преля чашата на моето търпение. Така през 2017-та напуснах офиса в който работех и се отдадох изцяло на фотографските занимания. Основно снимам в две направления, в първото са детските и семейни тържества и фотосесии, а във второто са продуктовите снимки за онлайн магазини.

Многократно съм споделяла, че детската и семейна фотография ми е много на сърце, защото чрез нея запазвам малки, но значими моменти от живота, които се превръщат в истории. Истории, които въздействат и издържат проверката на времето. Тези снимки са за хората, които разпознават в мое лице фотографа, който да запази емоцията от празника им жива. Разгледай снимки от тази категория тук.

Умението да създавам продуктови снимки за онлайн магазини, ми спечели доверието на няколко фирми занимаващи се с търговия на обувки, чанти и други дребни аксесоари, както по време на пандемията, така и до днес. В настоящите дни съвместявам успешно фотографските задачи в двете направления и мечтая за собствено фотографско студио. Вярвам, че опита ми на специалист може да ви помогне много, за да не губите време в проба-грешка. Снимките на продукти за онлайн магазини, които създавам са за предприемчивите хора, които вярват, че добрите и качествени изображения имат силата да продават. Разгледай снимки от тази категория тук.

 Моето послание

„Всеки ден е шанс да покажеш най – добрата версия на себе си и да споделиш своите дарби със Света.“

Най-важното е да обичаш това, което правиш! Да си позитивен, да си търпелив и да вярваш! Така неусетно създаваш своето име, влагайки цялата си душа в това, което правиш.

Партньори